La Orotavas gamleby

En by fra det 16. århundre i skyggen av fjellet Teide

La Orotava, som ligger nord på Tenerife, er blant de eldste byene på Kanariøyene og ble grunnlagt tidlig i det 16. århundre, etter at spanjolene hadde erobret øyene. Byen har en rik historisk arv som gjenspeiles av arkitekturen, hagene og tradisjonene. La Orotava er oppkalt etter den store Taurodalen, som byen deler med Los Realejos og Puerto de la Cruz. Byen fungerer som inngangsport til Teide nasjonalpark, der du finner den 3718 meter høye vulkanen med samme navn.

Rusle gjennom steder kjent fra filmer og opplev Kristi legemsfest

La Orotavas lange historie gjør at byen har mange religiøse og sivile bygninger av stor betydning. Du kan se kirken La Concepción, som ble reist i det 18. århundre, flere staselige hjem som tilhørte velstående familier, og La Casa de los Balcones (Balkonghuset), et hus fra 1632 med gårdsrom og praktfulle balkonger i utskåret tre. Denne koselige byen er et flott sted å shoppe litt og slappe av på uteplassene. La Orotava feirer også Kristi legemsfest hvert år, og da kantes byens hovedgater og torg med tepper av sand og blomster.

Historical heritage
Historisk bygningssamling
Type
Historisk bydel
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
9
262
10045